Sigillanda
Tojások kézi jelölése egyszerűen, gyorsan és biztonságosan

Utántölthető kézi tojásbélyegző.
Óránként akár 1.500-1.800 db tojás megjelölése. 

Nem igényel karbantartást, ráadásul a nagyobb feldolgozó üzemekben is kiválóan megállja a helyét: a meghibásodott és éppen szerelésre váró inkjet tojásjelölő gépet helyettesítve csökkentheti a termeléskiesést.

Nincs több törött tojás a jelölés során. A rugalmas felületű bélyegzőgumi /szöveglemez kiválóan alkalmazkodik mindenféle nem egyenes felülethez, így nincs szükség arra, hogy a tojásokat megfogjuk, kiemeljük a tartóból, ami nem csupán higiéniai szempontból nagyon előnyös, de ezzel nagyban csökken a törés veszélye is.

Gyors bélyegzés a beépített és cserélhető festékpárna segítségével. Az általunk forgalmazott tojásbélyegzőknél a festékpárna be van építve a pecsétházba, így nincsen szükség külön festékező párnára, így a bélyegzőt sem kell folyton a tintába mártogatni. Pénz és időmegtakarítás! Ha a tinta kifogyott, elegendő csak egy utántöltő tintát vásárolni, majd egyszerűen feltölteni a bélyegzőt. A tinta nem kenődik, élelmezésügyileg biztonságos, továbbá az EU előírásoknak megfelelő tanusítvánnyal rendelkezik.

Tiszta, éles lenyomatok. A bélyegző gumi/szöveglemez nagy felbontása miatt pedig a lenyomatok éles, jól olvasható lenyomatot biztosítanak.

Odoo • Kép és szöveg
Odoo • Kép és szöveg
Odoo • Kép és szöveg