Tojásbélyegző

gallery/4339543022

irodai bélyegző

Tojások kézi jelölése egyszerűen, gyorsan és biztonságosan

Ezzel a bélyegzővel óránként akár 1.500 – 1.800 db tojást tudunk megjelölni mindenféle nagyobb befektetés és erőfeszítés nélkül.

Nem igényel karbantartást, ráadásul a nagyobb feldolgozó üzemekben is kiválóan megállja a helyét: a meghibásodott és éppen szerelésre váró inkjet tojásjelölő gépet helyettesítve csökkentheti a termeléskiesés.

Nincs több törött tojás a jelölés során. A rugalmas felület) bélyegzőgumi /szöveglemez kiválóan alkalmazkodik mindenféle nem egyenes felülethez, így nincs szükség arra, hogy a tojásokat megfogjuk, kiemlejük a tartóból, ami nem csupán higiéniai szempontból nagyon előnyös, de ezzel nagyban csökken a törés veszélye is.

Gyors bélyegzés a beépített és cserélhető festékpárna segítségével. Az általunk forgalmazott tojásbélyegzőknél a festékpárna be van építve a pecsétházba, így nincsen szükség külön festékező párnára és így abélyegzőt sem kell folyton a tintába mártogatni. Pénz és időmegtakarítás! Ha a tinta kifogyott, elegendő csak egy utántöltő tintát vásárolni, majd egyszerűen feltölteni a bélyegzőt. A tojásbélyegző tintája nem kenődik, élelmezésügyileg biztonságos, továbbá az EU előírásoknak megfelelő tanusítvánnyal rendelkezik.

Tiszta, éles lenyomatok. A bélyegző gumi/szöveglemez nagy felbontása miatt pedig a lenyomatok éles, jól olvasható lenyomatot biztosítanak.

 

gallery/img_1291
gallery/img_1295
gallery/img_1297
gallery/4339543022_2

A bélyegzők ÚJ generációja

gallery/jl35 ny
gallery/ta lenyomat minta
gallery/0001_v3
gallery/jl45 ny

Az alkalmazott technológiának köszönhetően bélyegzőink többszínű lenyomattal is rendelhetőek!

gallery/foccci

dátumbélyegzők

Formabontó kialakítás, stabil- és kényelmes használat

gallery/dater

A különleges külső nagyszerű belsőt takar!
A bélyegző rendkívűl könnyű, a hagyományos, fém házas dátum- és iktatóbélyegzőkhöz képest pedig a használata is kényelmes, hiszen nem kell odacsapni az asztalra a megfelelő lenyomat érdekében!

Mindez persze egy strapabíró, kellemes fogású bélyegzőházban.

tollbélyegzők

Egyedi és praktikus

gallery/tollak
gallery/z30 lenyomat minta
gallery/z20 lenyomat minta
gallery/választható tintaszínek

Tojásbélyegző tintát az alábbi színekben forgalmazunk

gallery/utántöltő tintaszínek